top of page
In het monumentale pand aan het Vondelpark
- voormalig veilinghuis Christie's -
zijn wij gevestigd in de nieuwste SportCity club.

"Onder begeleiding van onze experts werk je hier aan jouw gezonde leefstijl. Dat kan in onze grote en rustige FITNESS, indrukwekkende groepsles ruimte of in kleine groepjes in de Loft. Daarnaast kun je volledig tot rust komen in onze wellness of Zen Studio en genieten van al het lekkers dat ons Café te bieden heeft". 
logo-2-SC (1).png

Preptic

Als healthcoaches zijn wij een onderdeel van
PREVENTIEF MEDISCH ONDERZOEK uitgevoerd door Preptic. 

"Bij PREPTIC geloven we in de kracht en het nut van preventief gezondheidsonderzoek, want voorkomen is altijd beter dan genezen. Gek genoeg zijn de meeste preventieve gezondheidschecks in Nederland niet zo volledig of toegankelijk. Het is onze missie om daar verandering in te brengen"
Preptic_RGB (1).png

Yamba Health

Wij werken met een lokaal Amsterdamse onderneming met aanvullende
PROTEïNEN van Yamba zonder chemische toevoegingen en suikers. 
Gewoon pure producten.  

"We are a family business, partly living in Malawi! We grow our Moringa together with independent Malawian farmers and produce our own products in our factory in Malawi. We ship it from Malawi to our Head Quarters in Netherlands. No middle man, no fuss but from the farmers to your doorstep!" 
Yamba_Lotus-RGB-r1n_2_300x.webp

Beyuna

Wij werken met SUPPLEMENTEN zonder chemische toevoegingen. En met een fullspectrum van vitamines die uit de natuur komen en niet uit de fabriek.  

"Beyuna wil een nadrukkelijke rol spelen om consumenten bij te staan in hun streven en verlangen een gezond leven te leven en gezond oud te worden. Vanuit onze missie willen wij preventieve gezondheid een nieuwe dimensie geven door de markt van voedingssupplementen te voorzien van producten die het menselijk lichaam juist die aanvullende voedingsstoffen geven die bijdragen aan een gezond leven voor iedere consument". 
unnamed (1).png
TessaDiapCirkel.jpg
Wij werken met een verantwoorde MAALTIJDSERVICE waar er met liefde en aandacht wordt bereid. Zonder vreemde toevoegingen maar met pure producten.  

"​Wij willen jou goed voorbereid en gezond de week door laten komen. Heb jij geen zin of tijd om te plannen, boodschappen te doen of te koken? Wij maken graag jouw maaltijden klaar. Ons specialisme zit in het personaliseren van jouw maaltijden. Ze worden op maat gemaakt aan de hand van ons intake formulier en worden gepersonaliseerd naar jouw doelstellingen, voorkeuren en smaak. Wij hebben meerdere ophaallocaties of wij bezorgen het bij jou aan huis in Amsterdam". 
bottom of page